Facilitati, finisaje si materiale

Posibilitati variate de distractie

Confortabil, aerisit si avand o pozitionare perfecta, in mijlocul unei oaze de liniste si verdeata – „Aria Naturala Protejata „Lacul Snagov”, Ansamblul rezidential format din 3 blocuri de locuinte dispune de numeroase spatii verzi, loc de socializare si relaxare – Club la parterul Corpului C3, piscina interioara la parterul Corpului C1, terasa exterioara amenajata.
Iar facilitatile exterioare vin sa adauge cateva puncte forte care va vor incanta pe masura ce le veti descoperi – accesul direct pe Lacul Snagov, ponton si debarcader cu locuri aferente pentru barci, teren multisport, terasa exterioara amenajata, foisor.

Teren multisport

Iubitorii sportului au un loc de antrenament amplasat in partea de nord a ansamblului, langa Corpul C3.

Ponton si debarcader

Pentru a fi cat mai aproape de apa, pentru a simti adiera vantului si a auzi unduirea valurilor, plimbarile pe pontonul din lemn va atrag cu o priveliste perfecta ce oglindeste frumusetea Lacului Snagov. Pentru plimbarile pe lac, va fi amenajat un debarcader cu locuri limitate pentru barci.

Piscina interioara

Inotul este una dintre cele mai iubite si recomandate activitati fizice. De aceea si locatarii Ansamblului rezidential Club Lac Snagov beneficiaza de acces la piscina interioara indiferent de anotimp, aceasta fiind incalzita permanent.

Loc de joaca pentru copii

Nici cei mai mici nu au fost uitati, de aceea in cadrul complexului, ei vor avea posibilitatea sa se joace cat e ziua de lunga intr-un loc de poveste. Un loc de joaca colorat, curat si sigur, fara pericole pentru micii nazdravani.

Loc de socializare

Chiar daca timpul si tehnologia si-au pus amprenta in viata noastra, chiar daca Facebook, Twitter sau Instagram si, bineinteles, email-ul si telefonul mobil sunt foarte importante, am creat acest loc de socializare tocmai pentru a scapa de aceasta rutina. Pentru cunoastere, discutii, intalniri intre vecini si, de ce nu, petreceri – CLUB la parterul Corpului C3.

Terasa exterioara

Terasa exterioara din lemn, amenajata direct pe malul lacului, in zona Corpului C1, este amenajata cu masute si scaune, pentru a petrece cat mai mult timp in natura, pentru o seara romantica la lumina lumanarilor sau un joc de table antrenant.

CONSTRUCTIA

PROIECTUL IMOBILIAR UNIC IN ZONA, a tinut cont de cerintele pietei, de aceea materialele folosite si finisajele sunt de calitate, astfel incat locatarii sa fie pe deplin multumiti de alegerea facuta.
Cele 3 imobile cu regim de inaltime P+4E retras, au fundatii speciale de tip piloti forati, structura este alcatuita din cadre de beton armat, iar inchiderile sunt cu caramida termoeficienta POROTHERM.
Termoizolatia este alcatuita din polistiren expandat de densitate ESP80 de 10.
Spatiile comune – holurile si casa scarii sunt placate cu granit.
Fiecare corp de cladire este prevazut cu lift marca Schindler.
Ansamblul va fi amenajat cu spatii verzi, alei pentru circulatie interioara, iluminat exterior, bariera de acces la intrarea in complex.

Apartamentele

Compartimentarea apartamentelor, pentru a asigura un confort de caldura in fiecare incapere, este cu pereti din gips-carton cu o grosime de 10 cm, prevazuti la interior cu vata minerala. Peretii vor fi albi, folosindu-se vopsea lavabila alba superioara calitativ.
Pardoseala din living, dormitor si hol este cu parchet laminat, plinta si praguri- marca Pinum.
Usa de la intrare anti-efractie, iar cele interioare sunt din lemn, marca PINUM, asigura o buna izolare fonica.
Fiecarui apartament i se va aloca un loc de parcare suprateran, in cadrul complexului.

Baie si bucatarie

Acestea vor fi finisate cu gresie si faianta, iar instalatiile sanitare sunt realizate la standard ridicat de calitate. Baile sunt echipate cu cada/ cabina de dus, vas de toaleta si lavoar. Compartimentarea bailor este cu pereti hidroizolati din gips carton hidrofug – rezistent la apa. Bucatariile sunt moderne – open space, unele cu bar deschis spre living si loc de luat masa.

Centrala termica si aer conditionat

Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica individuala pe gaz – marca WIESSMANN, iar pentru a completa confortul dumneavoastra, am prevazut si un aparat de aer conditionat de 12000 BTU – marca Daikin.

Geamurile

Tamplarie PVC Rehau –cu geam termopan „4 anotimpuri”, avand glafuri interioare, cat si  exterioare.

Contorizare

Fiecare apartament este contorizat separat pentru consumul de utilitati – curent electric, gaz si apa, ceea ce va permite independenta consumurilor si cheltuielilor pentru fiecare proprietar. De asemenea, fiecare apartament este prevazut cu interfon.

Balcon / Terasa

Spatiile exterioare ale fiecarui apartament – balconul si/sau terasele sunt hidroizolate, placate cu gresie si prevazute cu balustrade.

Club Lac Snagov

Ansamblul rezidential “Club Lac Snagov” este amplasat in apropierea Palatului Snagov, la numai cateva minute de podul care te duce la Insula Snagov, un loc plin de istorie unde se presupune ca domnitorul Vlad Tepes este ingropat.

Locatia este accesibila atat de pe DN1 – aproximativ 4,5 km, cat si de pe noua autostrada Bucuresti – Ploiesti (care este la doar 4 km de proiectul nostru). Accesul in aceasta zona se poate face si prin padure, evitandu-se drumurile rurale.

Date de contact

0752 029 857 – Andrea Dantz
vanzari@clublacsnagov.ro